155 Reacties

 1. Manuela Steijger- De L'Or, Tilburg

  Het afscheid was goed. Het was zoals ze was. De vele positieve reacties hebben ons goed gedaan.
  Onze gasten waren ook heel erg te spreken over de mogelijkheid te kunnen schrijven op de kist.
  Je hebt het goed gedaan en het goed aangevoeld. Chapeau!

  Antwoord
 2. P. Dekkers, Wouw.

  We waren op de hoogte van jouw wonderlijke kunst om tijdens het afscheid van een dierbare er een mooie herinnering van te maken.
  Ook nu weer aandacht voor details, dingen die de dienst speciaal maakten en daarnaast een eerbetoon waren aan de overledene.
  Maar ook aandacht voor hen die achterblijven.
  Heel erg bedankt daarvoor.

  Antwoord
 3. Anke Flipsen-Stokkermans, Dongen.

  Wij zijn ontzettend tevreden met de wijze waarop Niels en jij het afscheid van moeder hebben begeleid. We kijken allen terug op een mooie informele en persoonlijke bijeenkomst en zijn ook blij met de wijze, waarop jij onze herinneringen aan haar door het gebruik van goedgekozen tekst en woorden tot een bijzonder geheel het samengebracht.

  Het zijn de persoonlijke dingen die het hem doen. Wij zijn blij met het resultaat. Petje af!

  Antwoord
 4. dhr Stan Uijens, Goirle

  Het afscheid van Fien was mooi!
  De dienst was geweldig en jouw begeleiding groots! Rustgevend, lekker los en spontaan.
  Precies zoals het bij Fien paste. Iedereen die erbij was riep erover hoe bijzonder de bijeenkomst was.
  Dit heeft me echt geholpen bij het verder gaan

  Ik wil je daar van harte voor bedanken.
  Het was formidabel. Ik ben zeer content.

  Antwoord
 5. Frank van Hazendonk, Hilvarenbeek

  Het afscheid was simpel, snel en ‘vier het leven’, precies zoals het bij Jacqueline past. De reacties op het afscheid waren zeer positief en het is een mooie gedachte dat de quotes, gebruikt bij haar afscheid, nu een mooi plekje hebben gekregen in het gemeenschapshuis, waar ze bij de voorbereidingen en opzet zo nauw bij betrokken was. Je hebt het netjes gedaan. Mooi gesproken ook. Warm, persoonlijk en mooi.

  Antwoord
 6. Alexandra Wijgerde, Tilburg

  ‘Het was zo mooi!’ Zo luidde de unanieme reactie, van familie, vrienden, kennissen, collega’s en ex-collega’s, die er persoonlijk bij waren of via of via livestream het afscheid van Huub hebben meebeleefd. ‘Wat was het toch een mooie dienst’, zo hoorde ik ook vanmorgen weer. Dank voor de wijze waarop je het afscheid hebt vormgegeven.
  Ik krijg Huub er niet mee terug, maar de mooie reacties doen ongelooflijk goed.

  Antwoord
 7. mw Monique Bombaij- Doomen Goirle

  Er is heel goed meegedacht en de tijd genomen om tot een zeer persoonlijke uitvaartdienst te komen. Ik was me er niet van bewust dat er zoveel mogelijk was. Wij hebben heel veel warmte en genegenheid ondervonden. Dat doet goed!

  Antwoord
 8. dhr Henry Hessels, Tilburg

  Zowel José, de kinderen als ik zijn je heel dankbaar voor de mooie warme wijze waarop je het afscheid van mijn vader hebt vormgegeven en verzorgd. Wat ben ik blij dat jij ons werd aangeraden! Chapeau!.

  Antwoord
 9. Mw Jacqueline Pigmans, Tilburg

  We voelden elkaar goed aan in onze gesprekken en hoe jij naar aanleiding van onze wensen de tekst hebt opgesteld en het afscheid hebt vormgegeven, daar zijn we heel blij mee. Het voelde als een warm bad. We kregen vele mooie reacties. We hadden ook gevraagd naar iemand die wist hoe het met de kleintjes aan te pakken. Ook dat was mooi en goed! Heel veel dank aan jullie beiden. We zijn blij met jou en Charlotte!

  Antwoord
 10. Gerrie Cornelissen, Tilburg

  Jouw begeleiding was heel goed, het afscheid heel mooi en alles is uitstekend verlopen.

  Antwoord
 11. Helma Koene, Oosterhout

  We kunnen als gezin terugblikken op een mooi en warm en toch ook vrolijk en luchtig afscheid. Het gesprek aan tafel en het gezamenlijke traject naar het afscheid toe, heb je met inachtneming van ieders eigenheid in goede banen weten te leiden. Dank je wel voor alles.🙏🏻

  Antwoord
 12. Elke de Jong, Tilburg

  We kunnen terugkijken op een mooi, warm en zeer persoonlijk afscheidafscheid. Zo hebben ook onze gasten het allen beleefd. Dit was onze tweede ervaring met jou als ritueelbegeleider en wederom was het fijn en goed. Dank daarvoor.

  Antwoord
 13. de heer W de Groot - Breda

  Ik vond het een prachtig afscheid. Zo ook mijn gasten. De persoonlijke en intieme manier waarop het is ingevuld vonden ze heel mooi. Dat doet ons bijzonder goed.

  Antwoord
 14. Lia en André - Breda

  Het afscheid van mijn vader was fantastisch! Geweldig! Ook het levensverhaal was bijzonder mooi en wij zijn zeer positief hoe de hele bijeenkomst verlopen is, waarvoor dank!

  Antwoord
 15. Harriet - Moergestel

  We hebben een heel mooi afscheid gehad van ons mam. We kunnen er met een heel goed gevoel op terug kijken en dat helpt ons zeker.

  Antwoord
 16. Susanne en Noël - Tilburg

  Wij kijken met een goed gevoel terug op het afscheid. Wij hebben het als heel goed ervaren. Het was een mooie, zelfs gezellige uitvaart, voor zover dat onder de gegeven omstandigheden mogelijk is. Goed geregeld!

  Antwoord
 17. Ingrid Tangredi - Italy

  I was so very happy with the ceremony for Wil’s farewell, thank you 💗
  You spoke beautifully (I understood most of what you said in Dutch as well) and with such care and empathy. I am at peace now.
  The slide show of photos, the music and the video will be a fond memory always. Mum, dad and my sisters loved seeing the video as it made them feel close to Wil even though they couldn’t be there 💕.
  Your suggestion of placing a glass of wine and bitterballen on Wil’s casket was a perfect end to the ceremony. Also the bouquet of flowers from Wil’s casket was a lovely reminder to take home.

  Thank you once again Lilian!!
  Warm regards,

  Antwoord
 18. André Donders, Kaatsheuvel

  Ik ben buitengewoon tevreden over het afscheid van Monique. Wat je over haar verteld hebt geeft exact weer wie ze was. Dit is ook precies hoe de aanwezigen het hebben ervaren, zo vernam ik later. Het afscheid en ook de ruimte die we erna hadden om uitgebreid bij te praten, helpt mij en onze families zeker bij het verder gaan. Ook dat Marjan en jij beiden nabellen om te informeren hoe het met me gaat stel ik zeer op prijs. Het doet goed.

  Antwoord
 19. Ilse van Gestel, Tilburg

  We hebben heel wat mooie reacties gekregen naar aanleiding van het afscheid van mijn broer. Wij hebben jouw gestructureerde begeleiding en ook die van Kim als heel fijn ervaren en onze gasten vonden de bijeenkomst in Grand Café Ode mooi en goed. Wij kijken er met een fijn gevoel op terug.

  Antwoord
 20. Ad Seebregts, Tilburg

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop je ons, mij en het gezin, hebt begeleid in de voorbereidingen naar en tijdens het afscheid van mijn lieve echtgenote en hoe je een en ander, in overleg met ons, hebt vormgegeven. Ondanks het verdriet kijken we hier met een fijn gevoel op terug.

  Antwoord
 21. Mw Francis Heesbeen, Kaatsheuvel

  We kijken met genoegen terug op een hele mooie warme afscheidsviering. Het sloot helemaal aan bij wie onze partner, vader en opa was. Fijne reacties ontvangen van familie, vrienden en en kennissen. We wisten op voorhand niet dat er zoveel te regel viel. Je heb de tijdlijnen perfect voor ons bewaakt en een en ander uitgewerkt. Ook de mooie toast op zijn leven met goede vrienden en kennissen heeft ons heel veel goed gedaan. Bedankt!

  Antwoord
 22. H Jansen, Udenhout

  Hartelijk dank voor het mooie afscheid van mij vrouw dat je voor ons hebt verzorgd. Ik krijg van onze gasten teruggekoppeld dat ze erg onder de indruk waren van hoe het gegaan is die dag. Warm en genoeglijk. Ik heb er een heel goed gevoel over en draag dat zeker uit. Ik sluit niet uit dat je nog vaker gevraagd gaat worden een afscheid vorm te geven.

  Antwoord
 23. Hans van Bergen, Tilburg

  Mooi, goed, warm, respectvol, positief, zijn de woorden die in me opkomen en die ik ook teruggekoppeld kreeg na het afscheid van mijn moeder. Wij kijken er met tevredenheid op terug en het helpt ons zeker in de verwerking. Dank hiervoor en ook voor jouw uitstekende begeleiding. Het was goed zo.

  Antwoord
 24. Paula Versteden-Beijen, Huijbergen

  Je hebt een prachtig samenhangend verhaal gemaakt van de enorme stroom aan herinneringen die loskwamen tijdens ons voorbereidend gesprek in aanloop naar het afscheid van Joep.
  Het voelde voor onze kinderen en mij fijn en vertrouwd dat jij je zo hebt kunnen inleven in onze gevoelens en gedachten. Een groot dankjewel voor de manier waarop je de dienst hebt vormgegeven. Joep-waardig kregen we vanuit verschillende reacties te horen.

  Antwoord
 25. Pieter Wierckx, Roosendaal

  Het voelde voor ons heel logisch, vanwege onze connectie binnen West Brabant Business Plaza, jou te vragen de werkzaamheden rond het afscheid van mijn moeder te begeleiden, vorm te geven en voor te gaan. Dat was een prima keuze. We kunnen met een fijn en goed en gevoel terugkijken op een passend en waardig afscheid, waarbij jij onze woorden hebt aangevuld op een wijze, die de persoonlijkheid die mijn moeder was recht doet.

  Antwoord
 26. Enrico Wierckx, Roosendaal

  Wij kijken positief en dankbaar terug op een waardig, passend afscheid dat recht doet aan mijn moeder en aan de mensen die erbij betrokken waren. Jouw bijdrage hierin was zeer waardevol.

  Antwoord
 27. Theo Slaats, Bergen op Zoom

  27 december 2021.

  Geheel uit het veld geslagen waren wij toen mijn vrouw Olga, moeder van Bas, onverwachts overleed. Lilian is mijn tweelingzus. Op ons verzoek heeft Lilian het vormgeven van het afscheid op zich genomen. Haar eigen emoties opzij gezet om samen met ons de uitvaart voor te bereiden. Dat was TOP. Lilian is professioneel, perfectionistisch en enorm gedreven. Zij heeft er een prachtig afscheid van gemaakt, helemaal in de stijl van Olga. Dat vergeten wij nooit meer. Heel veel dank Lilian!!

  Antwoord
 28. Jurgen en Rianne Vera, Tilburg

  Wij danken je voor je fijne en persoonlijke begeleiding in aanloop naar het afscheid van ons pap en voor de liefdevolle, respectvolle en warme bijeenkomst die het geworden is. We hebben er vele mooie reacties op ontvangen, ontvangen ze nog steeds en kijken er met een fijn gevoel op terug.

  Antwoord
 29. P. de leeuw, Dongen

  Ik ben erg tevreden over de wijze waarop u het afscheid van mijn partner hebt vormgegeven. Het was een mooie persoonlijke afscheidsbijeenkomst waarop ik alleen maar positieve reacties heb ontvangen. Ook de locatie Yardenhuis van Brabant was prima!

  Antwoord
 30. Marco van der Linden - Loon op Zand

  Dank voor de fijne wijze waarop je ons begeleid hebt naar het moment van afscheid van mijn vader. Voor de prettige communicatie zonder misverstanden. Fijn ook dat je tips gaf aangaande de inhoud van het afscheid en dat je stuurde op tijdlijnen. Het praatje dat je hield vond ik erg goed. Heb van diverse familieleden, vrienden, gasten gehoord dat ze het afscheid als heel mooi hebben ervaren. Dat voelt goed!

  Antwoord
 31. Shady - Tilburg

  Het afscheid van oma was mooi! Ik zou niet kunnen bedenken hoe het anders of mooier had gekund. Complimenten aan u. Het gaat wel goed met me nu. Ik hoop dat het zo blijft…

  Antwoord
 32. John Matthijssen, Bergen op Zoom

  Het afscheid van mijn moeder was prachtig! Wij hebben heel veel mooie reacties op het afscheid ontvangen van aanwezige familie, vrienden en kennissen en ook van de vertegenwoordigers van de Zonnebloem. Dit helpt ons zeker bij het verdergaan.

  Antwoord
 33. Miep Davids, Hilvarenbeek

  Wij kijken met een goed gevoel terug op wat jullie allemaal gedaan hebben. Het is hartstikke fijn gegaan. Het was een mooie uitvaart. Dank voor jouw betrokkenheid. Ook de begeleiding vanuit crematorium Diessen was uitstekend.

  Antwoord
 34. Francois, Tilburg

  Knap hoe jij alles aangaande het leven van mijn vader hebt weten te verwoorden. Als ik dat zelf had moeten doen zou het verhaal een stuk langer en zeker minder pakkend zijn geweest. Dat is echt een gave! Wijzelf en ook onze gasten kijken terug op een mooi en waardig afscheid. Ik bewaar je kaartje..maar hoop het voorlopig niet nodig te hebben. Bedankt!

  Antwoord
 35. Jose de Kok, Tilburg

  Het afscheid was mooi en de begeleiding was goed. Onze familie, vrienden en kennissen vonden het een mooie bijeenkomst. Bedankt voor al je moeite

  Antwoord
 36. Gerard, Zeeuws Vlaanderen

  Wij hebben een bijzonder fijn gevoel overgehouden aan de wijze, waarop u het afscheid van mijn moeder hebt vormgegeven. U heeft een bijzonder mooi beeld geschetst van haar, waarin iedereen zich herkende. Niet de gemakkelijkste opgave, na de instructies die we bij u hebben weggelegd. We hebben heel wat complimenten ontvangen.

  Wat mij ook een bijzonder prettig gevoel gaf is dat u aangaf op welk moment dan ook voor ons beschikbaar te zijn. Dat voelt goed in een periode waarin er zoveel op je af komt. Het afscheid was goed! Het helpt ons bij het verder gaan.

  Antwoord
 37. Lydia Blom, Tilburg

  Wat heeft u vanuit ons onsamenhangend verhaal een mooie afscheidsviering in elkaar gezet. Fantastisch gedaan! Wat bent u daar goed in! Het afscheid van ons mam heeft u, samen met Kim, tot een bijzondere gebeurtenis gemaakt, waar wij als familie met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Dit geeft ons steun om verder te gaan.

  Antwoord
 38. Corrie en Koos Beijer- Klundert

  Het afscheid van onze dochter hebben wij ervaren als héél mooi en indrukwekkend. Ook vanuit onze omgeving hebben we veel soortgelijke reacties gehad, zowel van hen die aanwezig waren als van hen die via live-stream hebben meegekeken. In één woord geweldig!

  Antwoord
 39. Jolanda - Bergen op Zoom

  Het afscheid van deze voor mij zo bijzondere vrouw was helemaal top! Wij zijn super tevreden over jouw begeleiding in het hele traject en over de vormgeving van het afscheid. Het is niet voor niets, dat we steeds weer bij jou terugkomen! Maar hoop je voorlopig even niet in deze hoedanigheid te zien of spreken.

  Antwoord
 40. Ad Snepvangers - Bergen op Zoom

  Zodra ze wist dat ze niet meer beter zou worden heeft ze haar wensen zelf kenbaar gemaakt en deze, na overleg met jou, vast laten leggen. Het afscheid was prachtig! Dat doet ons goed..en hoe moeilijk het ook is..het helpt ons toch een stukje in het verwerkingsproces. Ook de positieve reacties van de mensen om ons heen, die het afscheid hebben meebeleefd doen ons goed.

  Antwoord
 41. Patricia - Bergen op Zoom

  Wij kunnen terugkijken op een mooie plechtigheid. Vele reacties ook ontvangen, over de wijze waarop je spreekt: Mooi en rustig. Ook in je begeleiding ben en blijf je rustig op elk moment. Veel complimenten ontvangen over het afscheid.

  Antwoord
 42. Els - Langeweg op 25 Februari 2021

  Wij hebben de crematie van mijn man als zeer warm ervaren. Lilian met haar mooie zachte stem heeft het ons allen goed gedaan, zeer fijne vrouw en heel betrokken om met elkaar een zo mooi mogelijk afscheid te geven. Dit is super gelukt.
  Erg bedankt.

  Antwoord
 43. Hans - Breda

  Wij kunnen terugkijken op een mooi, respectvol afscheid. De begeleiding door Lilian hebben we ervaren als warm en betrokken en met persoonlijke aandacht voor ons allen, ondanks de afstand.

  Antwoord
 44. Attie, Annelies - Roosendaal

  Wij kunnen vol tevredenheid terugkijken op het afscheid van onze partner en vader en op de begeleiding daarvan door Lilian en Wendy, Coppens UItvaartzorg.

  Antwoord
 45. Corrie en Annelies - Tilburg

  Het was een heel mooi en persoonlijk afscheid, dat helemaal paste bij mijn man, ons pap en opa. Dat hebben Eelco en jij bijzonder mooi en goed verzorgd. We hebben héél veel steun aan jullie gehad. Hoe moeilijk het ook is..Op het afscheid kijken we met een héél fijn en goed gevoel terug. Dat helpt ons in het verder gaan.

  Antwoord
 46. Jo - Oisterwijk

  Wij hebben het afscheid van Henk ervaren als supermooi. Helemaal Henk waardig. Ook bijzonder hoe u in een mooi levensverhaal hebt samengevat wat wij u allemaal verteld hebben. ’t klopte helemaal, zowel de afscheidsviering als de locatie. Het was ook precies zoals hij het zelf gewild zou hebben. In alle eenvoud, zoals hij ook geleefd heeft.

  Antwoord
 47. Jeanine - Bergen op Zoom

  Na een eerdere positieve ervaring met Lilian Boudewijn hebben wij als gezin weer een beroep gedaan op haar professionele begeleiding bij het afscheid van mijn dierbare man, vader en opa. Ze was altijd bereikbaar voor een gesprek of advies ,zowel voor als na het overlijden en dacht steeds mee met de wensen van de overledene en familie.

  Ook de rituelen m.b.t de afscheidsdienst waar de kleinkinderen een rol hadden, waren bijzonder.
  Het leiden van de dienst door Lilian is voor ons zeer van toegevoegde waarde geweest.
  Wij als gezin hebben goede herinneringen en willen haar daarom ook graag aanbevelen.

  Antwoord
 48. Anja - Tilburg

  Een warm afscheid, door viering van het leven.

  Het is nu bijna een jaar geleden dat mijn partner is overleden. (11 febr 2020)
  In het laatste half jaar van zijn leven heeft hij samen met Lilian een invulling gegeven aan
  wensen rond het afscheid nemen van zijn leven.

  Na zijn overlijden heeft Lilian daar samen met mij en mijn gezin verder invulling aan gegeven.
  Ze deed dat rustig, deskundig, luisterend, warm, en passend aan de situatie van dat moment. Niets was teveel.

  Het resultaat was een heel mooi en waardig afscheid door juist aandacht voor zijn leven.
  Een leven wat voor de genodigden herkenbaar was. Ik heb veel heel fijne reacties gehad.

  Lilian heeft ervoor gezorgd dat ik en mijn gezin, met een goed gevoel terugdenken aan deze moeilijke tijd.
  De nazorg die ik nadien nog van Lilian kreeg voelde als extra ondersteuning.

  Antwoord
 49. Linde - Oisterwijk

  Het Afscheid van Patrick was mooi en goed. Een pluim voor jou, hoe je verwoord hebt wat wij online hebben ingebracht. De combinatie van de sprekers, jouw woorden, de muziek en fotopresentatie hebben wij als bijzonder mooi ervaren en het tekstboekje is een fijne herinnering. Mooi gedaan!

  Antwoord
 50. Arna Rokven-van Haaren - Haaren

  De begeleiding was heel goed, warm en persoonlijk. Zo ook het afscheid. Zowel wijzelf, als onze verdere familie en vrienden, hebben dit inhoudelijk als heel mooi en warm ervaren. Ook heel bijzonder, dat je van alle flarden die ik je verteld hebt zo’n mooi verhaal hebt weten te maken. Chapeau! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen. Ik hoop dat je zo nog héél veel mensen blij kunt maken.

  Antwoord
 51. Annelies van der Linde - Roosendaal

  We kunnen terugkijken op een heel mooi, sereen afscheid. Lilian heeft in tijdens een digitaal gesprek met ons heel goed opgepikt wie onze vader was en dit bijzonder mooi weten te verwoorden. Er viel een last van ons af en het gaf ons rust al een dag later de tekst te kunnen inzien. Een 10 met een pluim!

  Antwoord
 52. Florence Imandt - Bergen op Zoom

  Wie met Lilian Boudewijn in zee gaat, kan ervan op aan dat het afscheid van zijn of haar geliefde warm en persoonlijk wordt.
  Ze verstaat haar vak uitstekend, kan goed luisteren, is integer en heeft een gevoelige antenne voor de wensen van de nabestaanden.
  Die wensen vormen de kern van het ceremonie-draaiboek dat ze met professionaliteit, perfectionisme en enorme betrokkenheid opstelt.

  Je kunt maar één keer afscheid nemen en dat moet goed zijn.
  Het afscheid van mijn lieve, eigenzinnige Tuur was heel, heel erg goed.
  Grote dank en complimenten voor jouw rust en overzicht Lilian!

  Antwoord
 53. Pieter-Jan - Zevenbergen

  Lilian is prettig in de omgang en duidelijk. De wenser bepaalt. Samen kwamen we tot een mooie vertaling en samensmelting van ideeën en gevoelens, met als resultaat een afscheid dat helemaal bij mijn moeder, bij ons en onze dochters past.

  Antwoord
 54. Esther - Tilburg

  Het overlijden van Gijs…
  Een hoop verdriet bij vrienden Elke en Dave.
  Begin van de middag gesproken met de uitvaartverzorger … Praktische zaken werden besproken.

  In de avond kwam Lilian…
  Elke, een drukke maar nuchtere Nederlandse vrouw…
  Dave… een lieve Turkse man, die zijn verdriet niet echt kan uiten.
  De Nederlandse cultuur qua uitvaart helemaal niet kent.
  Esther…. Molukse

  Het formele bij binnenkomst was er al snel vanaf.
  Een laptop tas uit Spanje deed het ijs al snel breken…Oog van detail bij vrouwen…?
  Iets lekker bij de koffie en even buiten staan met een sigaretje gaf al snel aan dat het vertrouwd voelde.
  Lilian heeft er voor gezorgd door te luisteren, mee te denken, aan te geven….. uit te voeren..en heel veel geduld.
  Dat de uitvaart van Gijs de Jong in alle opzichten… voor Karin, Elke, Dave en Ron een afscheidsdienst werd… zoals Gijs was…
  Zoals Gijs het wilde…
  Alle liefde, tijd en inspanning werd beloont met een geweldig mooi afscheid…
  Het geduld die Lilian toonde, de betrokkenheid, oplossingen…. geen woorden voor dan alleen maar heel veel goeds.
  Een warm en liefdevolle vrouw die heeeel veeel uit handen heeft genomen.
  Die er voor gezorgd heeft om verdriet… de dood… om te zetten in vreugde…
  Want dat was er !
  Vreugde en verlichting, een moment waar iedereen met een lach op zijn of haar gezicht op terug kan kijken…
  Dit kan echt niet iedereen…!
  Dit kwam uit haar hart !
  Het uitstralen en doen laten voelen…
  Lilian heeft drie culturen bij elkaar gebracht… naar een bijzondere liefdevolle samenwerking , wat resulteerde in een afscheid die voor het leven gegrift staat….

  Lieve Lilian… Elke, Dave en ik kunnen alleen maar zeggen dat jij de rots was in de branding…..
  Dat wij iedereen, die dit nodig heeft in de toekomst…jou Lilian…aanbevelen !

  Dank je wel !!!

  Antwoord
 55. Riet de Krom - Roosendaal

  De begeleiding van Lilian heb ik als heel erg fijn ervaren. Warm, meelevend, meedenkend. Ook heel prettig dat ze prima ideeën wist aan te dragen en met mooie voorstellen kwam. Alles kon, tot op het laatste moment en het voelde voor ons allen goed. Ook het nazorg gesprek vond ik fijn. Het afscheid van mijn partner was af! Ik kan haar zeker aanbevelen.

  Antwoord
 56. M. Hönig - Tilburg

  De grote betrokkenheid van Lilian stel ik enorm op prijs
  en daarnaast ook de warme wijze waarop ze, in de beperkte tijd die we hadden,
  haar schouders eronder heeft gezet om een mooi en waardig afscheid te verzorgen.
  Het was super!

  Antwoord
 57. Mardi Kamphuis - Aalst

  Lilian, jouw teksten komen uit het hart, vol van medeleven, een unieke gave. Ik had me niets beters kunnen wensen. Heel ongedwongen, ontspannen en toch vol medeleven. Precies, zoals we het graag wilden hebben. Bedankt Lilian

  Antwoord
 58. Priscilla Pijpers - Ravels, Belgie

  Het afscheid van mijn vader was mooi en waardig.
  Je hebt me op een rustige wijze geheel ontzorgd en daardoor de rust gegeven die ik nodig had.
  Het afscheid gaat me zeker helpen om verder te gaan. Ik zal je dan ook graag aanbevelen. Je doet je werk super, het is een gave.

  Antwoord
 59. Marie - Bergen op Zoom

  Het was voor ons geruststellend dat Lilian dezelfde avond al klaarstond en op medelevende wijze direct actie ondernam, omdat er in de beperkte tijd die er was nog heel wat moest gebeuren. Het afscheid was gewoon goed. Dat hoorden wij ook van de mensen die via livestream hebben meegekeken: Precies zoals ze was.

  Antwoord
 60. Ennely - Bergen op Zoom

  Het was goed zo!

  Antwoord
 61. Hannie - Roosendaal

  Een van de mooiste afscheidsvieringen die we hebben meegemaakt, zo luidden de complimenten, die ik achteraf van familie en vrienden kreeg. Ik kan er met een tevreden gevoel op terugkijken. Het was helemaal zoals wij het wilden en dat doet goed.

  Antwoord
 62. Rita - Bergen op Zoom

  Mijn familie en de overige gasten waren erg onder de indruk van het afscheid. Ook het boekje wat we erna kregen vonden we heel bijzonder. Er zijn hele delen van de tekst, die ik tijdens de afscheidsviering gemist heb en al diverse keren kunnen herlezen.

  Antwoord
 63. Adrie - Breda

  Het afscheid was mooi! Bizar om te zeggen dat het een mooie dag was, terwijl de reden waarom we bijeen waren helemaal niet mooi was.Een mooi en persoonlijk afscheid. Heb er veel complimenten over gekregen. Ik ben ook onder de indruk van de nazorg die is geleverd. Dank daarvoor.Dat doet me goed!

  Antwoord
 64. Marianne - Zevenbergen

  Ik heb het afscheid van Ton als heel fijn ervaren en vele reacties ook gekregen dat het zo persoonlijk en zo mooi was, door het afwisselende geheel van com binatie tekst, muziek en foto’s.

  Antwoord
 65. Rens - Teteringen

  Jullie waren er! Op het juiste moment aanwezig zonder opdringerig te zijn stuurde je door een uitstekende begeleiding naar de opbouw van een perfecte afscheidsviering in woord, muziek en beeld. De reacties op het afscheid waren enthousiast. Ze hebben mijn moeder, die geruime tijd in het buitenland heeft gewoond, door jouw verwoording nog beter leren kennen.

  Antwoord
 66. Debby - St Willebrord

  Het afscheid was goed!. Mooie reacties van alle aanwezigen. Het blijft moeilijk, maar helpt ons in het verdergaan.

  Antwoord
 67. Pierre Dekkers - Roosendaal

  Ver weg en heel dichtbij

  Qua familieband stond Lilian ver van ons vandaan, maar als het gaat om de zorg die zij besteed heeft aan het afscheid van de echtgenote van mijn vader, mijn moeder stond ze heel dichtbij.

  Ze luistert aandachtig naar wat je zegt, hoe je iets zegt en daarbij ook in welke context je iets zegt. Vertaalt dit op haar manier naar iets wat andere mensen die niet bij de voorbereiding zijn geweest doet zeggen “zij zegt precies dat over deze persoon zoals wij haar kennen”.

  Wij, mijn vader en ik zijn zeer dankbaar voor de manier waarop Lilian het afscheid heeft gemaakt tot een herinnering die blijvend is voor ons maar ook voor iedereen die mijn moeder heeft gekend.

  Antwoord
 68. Angelique - Zegge

  Jij was onze engel in die week. Je hebt ons compleet ontzorgd. Het is fijn om helemaal nergens over te hoeven denken op de momenten in je leven die zo moeilijk zijn.

  Antwoord
 69. Coby - Breda

  Lilian is een heel prettige persoonlijkheid waarbij je je verhaal kunt doen en samen met haar je wensen kunt verwezenlijken.
  Ze denkt mee, reikt ideeën aan en laat je in alle rust je eigen weg zoeken.
  Een hele fijne ervaring geweest. Ze heeft een luisterende maar ook ondersteunende rol gespeeld.

  Antwoord
 70. Miranda - Prinsenbeek

  Heel veel respect voor Lilian. Wat een fijn mens.

  Antwoord
 71. Peter, Marita - Etten-Leur

  Lilian heeft zo goed voor ons gezorgd we hebben een prachtig afscheid gehad. Het was prachtig!

  Antwoord
 72. Heidi - Bergen op Zoom

  Een prettige, ontzorgende en bijzondere ervaring.
  Fijn dat de regie gevoerd werd in goed overleg maar ook dat er een juiste feeling was voor behoefte. Warm!

  Antwoord
 73. Jeannet - Breda

  Lieve Lilian
  Het lukt mij niet om via jou formulier je een beoordeling te geven. Maar dan doe ik het op deze manier. Je verdient 10 sterren en ik ben zeer tevreden over hoe je alles gedaan hebt.Het was perfect geregeld bij Monuta.De dienst was erg mooi alles goed geregeldVol overgave en aandacht heb je het gedaan.

  Respect voor jou en je vakmanschap en bovendien ben je een heel aardig persoon om in een moeilijke periode steun van te krijgen.Heeft me heel goed gedaan Heel veel lof voor jou en Monuta.

  Lieve groet Jeannet

  Antwoord
 74. de heer Tetteroo - Zevenbergen

  Uitstekend

  Antwoord
 75. Mevrouw - Zevenbergen

  Zeer rustige vrouw die haar vak erg goed verstaat

  Antwoord
 76. Marcel Landa - Oisterwijk

  Goede en nette voordracht. Meegaand in de familie om alle nodige punten voor te leggen en te verzorgen. En wat mogelijk is voor, tijdens en na crematie. Daarnaast een goed oplossend vermogen. Waar direct actie uit komt. En dit met de familie bespreekt. De gehele crematie is en was prima verzorgt. Na zorg is ook een sterk punt. Om de familie te onder steunen.
  Prima, meedenkend, adviserend. En oplossend vermogen.

  Met andere woorden.
  Top.

  Met vriendelijke groet.
  Marcel landa

  Antwoord
 77. Jeanine - Bergen op Zoom

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop Lilian de crematie van mijn moeder begeleid heeft. Voor de crematie heeft ze veel tijd besteed aan de ideeën en wensen van de familie. De crematie zelf heeft ze met grote betrokkenheid geleid.

  Antwoord
 78. Frans - Bergen op Zoom

  We hebben ervaren dat Lilian empathie toont en zeer betrokken is bij de begeleiding van het rouwproces. Ze weet op een geduldige wijze juist in te spelen op de emoties van de verschillende individuen en kan geduldig luisteren, terwijl ze het proces in de gaten houdt. Daar waar nodig of wenselijk nam Lilian taken van familieleden over.
  De ceremonie bij het afscheid was mooi en waardig. De aanwezige (achter)kleinkinderen werden op speelse wijze betrokken en maakten deel uit van het gekozen thema: de zee.Lilian gaf een welkome betekenis en invulling aan een moeilijke periode, samen met de familie, waardevol!

  Antwoord
 79. Jolanda Cloots - Ossendrecht

  Mooie dienst. Alles super mooi geregeld.

  Antwoord
 80. Mw Roefs

  Er werd goed naar ons verhaal geluisterd. De juiste vragen werden gesteld. Mevrouw Boudewijn had een warme belangstelling en heeft een treffende en warme toespraak gehouden. Mevrouw Boudewijn heeft een groot empathisch vermogen.

  Antwoord
 81. Martijn - Roosendaal

  Perfect! Zeker aan te bevelen!

  Antwoord
 82. Patrick - St. Willebrord

  Perfect!

  Antwoord
 83. Margareth - Roosendaal

  Lilian is een ontzettend lieve vrouw ze neemt alle tijd voor je en heeft ons echt door deze vervelende periode heengesleept.

  Antwoord
 84. Juliette

  Ze heeft het precies zo gedaan als wij wilden … en zelfs meer . Het was een mooi afscheid .

  Antwoord
 85. Ricardo St. Willebrord

  Ze heeft de uitvaart van oma tot in de puntjes verzorgd, hierdoor is het een mooi afscheid geweest.

  Antwoord
 86. Andrez - Prinsenbeek

  Het was prettig om met Lilian te werken. Zeker haar oprechte betrokkenheid wordt gewaardeerd.

  Antwoord
 87. Cor - Prinsenbeek

  “Deze dame weet naar goede gesprekken op haar manier een uitvaart zeer discreet en innemend tot een geweldige uitvaart te maken. Voor ons de tweede keer. Ze is voor mij echt een topper en kan ze iedereen aanbevelen.”

  Antwoord
 88. Francien

  Lilian is toevallig een oud collega van mij geweest en dit heeft ze zeer goed gedaan dat was heel erg fijn.

  Antwoord
 89. Lisette - Prinsenbeek

  Goede service. goed behandeld.

  Antwoord
 90. John - Bergen op Zoom

  Wat een moordvrouw, een 10 is eigenlijk te weinig. Wat doet ze haar best en wat een luisterend oor. Er ontgaat haar echt niets ze heeft maar een half woord nodig en maakt daar een mooi kloppend verhaal van. Lilian ga zo door dank jewel voor de goede begeleiding en het prachtige verhaal. Groet van de hele familie.

  Antwoord
 91. Ad - Bergen op Zoom

  Begeleiding uitstekend. Leeft zich uitstekend in, voelt de situatie perfect aan.

  Antwoord
 92. Domien - Etten-Leur

  Goede service. Goed behandeld

  Antwoord
 93. Maureen - Hoogerheide

  Lilian heeft ons op een hele fijne manier geholpen en begeleid in een hele moeilijke tijd. Het was heel fijn om dit samen met Lilian te kunnen doen.

  Antwoord
 94. Benny - Roosendaal

  Lilian Boudewijn-Slaats heeft de crematiebijeenkomst van de overledene, mijn zus Melo Petitjean, uitstekend geleid, op een hele bijzondere wijze. Graag willen we Lilian hiervoor nogmaals bedanken.

  Antwoord
 95. Anoniem

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 96. Riet-Roosendaal

  Wij zijn zeer tevreden over Lilian. Prettige samenwerking. Alles goed geregeld. Zeer betrokken.

  Antwoord
 97. Ans - 's Gravenpolder

  Lilian is zeer deskundig in het schrijven van het levensverhaal.
  Een zeer betrokken vrouw,die meeleeft met de hele familie.

  Antwoord
 98. Miranda - Bergen op Zoom

  Goede service, goed behandeld

  Antwoord
 99. Martien - Bosschenhoofd

  Perfect. Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 100. Toine - Roosendaal

  Luistert naar wensen klant
  Bereid er net zo veel tijd in te steken als nodig met doel mooie dienst te verzorgen waardoor waardevolle herinnering gemaakt wordt.

  Antwoord
 101. Rodrigus - Kloosterzande

  Gewoon goed geregeld en uitgevoerd. Echt top!

  Antwoord
 102. Carolina

  De begeleiding en het beschrijven van haar leven na het overlijden van mijn oudste dochter Nicolette Verhoeven bracht mij naar een positief begin van de verwerking…………..

  Antwoord
 103. Frie - Halsteren

  Goede service, goed behandeld.

  Antwoord
 104. San - Goirle

  Brengt goed over wat je wilt zeggen, is zeer betrokken en kan alles goed verwoorden

  Antwoord
 105. Bjorn - Alphen

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 106. Arjenne - Etten-Leur

  Lilian is een hele fijne en warme persoonlijkheid om zeker in ons geval dan voor een crematie te hebben om je de dagen te begeleiden.
  Ze biedt een luisterend oor waar nodig en geeft je zonodig het juiste advies .
  Ook de dienst was heel mooi in elkaar gezet en kijken wij met een goed gevoel op terug.

  Antwoord
 107. Jeffrey - Oisterwijk

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 108. Kees - St Willebrord

  Goede service, prima behandeld.

  Antwoord
 109. Els - Hoogerheide

  Lilian is een warme betrokken vrouw. Ze neemt de tijd voor alle nabestaanden. Alles in goed overleg en draagt waar nodig oplossingen aan.
  Dankzij haar hebben wij onze moeder een prachtige uitvaart kunnen geven.

  Antwoord
 110. Maria - Hoogerheide

  Zeer betrokken. Luisterend oor. Prettig in omgang. Waardige uitvaart.

  Antwoord
 111. Lina - Ossendrecht

  Lilian is een warme betrokken vrouw. Ze neemt de tijd voor alle nabestaanden. Alles in goed overleg en draagt waar nodig oplossingen aan.
  Dankzij haar hebben wij onze moeder een prachtige uitvaart kunnen geven.

  Antwoord
 112. Elly - Zevenbergen

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 113. Wim - Etten-Leur

  Lilian is een persoon die goed aanvoelt wat de betrokken mensen doormaken. Na enige tijd krijg je bij haar een vertrouwd en rustgevend gevoel.

  Antwoord
 114. Petra - St Willebrord

  Wij (Petra en kinderen) hebben veel steun gehad van Lilian en dat gaf rust. Het afscheid in het crematorium was heel mooi. Wij hebben heel veel reacties gehad over de afscheidsdienst. Mensen waren allemaal onder de indruk. De woorden, de muziek en foto’s …… Het is een dierbare herinnering aan mijn maatje, papa en opa.

  Antwoord
 115. Yvonne - Roosendaal

  Zeer empatische vrouw, zorgvuldig, luisterend oor, geeft houvast, zeer gedreven, denkt, luistert en loopt mee in rouwproces. Perfect!

  Antwoord
 116. Nancy - Tilburg

  Goede service, zeer tevreden.

  Antwoord
 117. anoniem

  Wij hebben heel goede ervaringen en de communicatie en de persoonlijke betrokkenheid van Lilian Boudewijn heeft ons echt goed gedaan. Perfect!

  Antwoord
 118. Martijn - Breda

  Wij hebben heel goede ervaringen en de communicatie en de persoonlijke betrokkenheid gehad met Lilian Boudewijn heeft ons echt goed gedaan. Perfect!

  Antwoord
 119. Corné - Rijen

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 120. Esther - Breda

  Lilian heeft ons warm en deskundig bijgestaan rondom het plotseling overlijden van mijn echtgenoot. Haar warmte en levenservaring hebben ons mede door de moeilijke periode rondom het overlijden en de uitvaart geholpen.

  Antwoord
 121. Fam - Sprundel

  Als heel prettig ervaren. Een 10!

  Antwoord
 122. Judith - Rijsbergen

  Ik heb Lilian leren kennen als een zeer betrokken en professionele ritueelbegeleider.
  De uitvaart was heel persoonlijk, mooi en goed verzorgt. Ik kijk er met een goed gevoel op terug.

  Antwoord
 123. Steffie - Zevenbergen

  Goede service, goed behandeld – 9-

  Antwoord
 124. Ruud - Rijsbergen

  voldoende – een redelijke ervaring

  Antwoord
 125. Anita - Roosendaal

  Wii hebben Lilian als een fijn oprecht en liefdevol persoon mogen ervaren.
  Samen hebben wij de viering tot iets moois mogen maken. Dit kunnen we mee nemen voor de toekomst.

  Antwoord
 126. Danielle - Bergen op Zoom

  Ze heeft ons zeer goed geholpen en was zeer betrokken met ons en heeft zeker alles goed verzorgt en in overleg gedaan wij zijn haar zeer dankbaar

  Antwoord
 127. Elly - Breda

  We hebben ervaren dat Lilian het graag goed wil doen en dat hebben we gewaardeerd. We hebben iets te weinig ervaren dat er echt goed geluisterd werd naar wat de overledene(in ons geval mijn moeder) voor mens was en wat er daarom in onze ogen het beste bij haar paste. Ook voelden we niet echt aansluiting bij ons als dochters.

  Antwoord
 128. Annie - Breda

  Warme begeleiding, geen moeten maar goed advies en geduld. Kon allerlei vragen stellen die duidelijk werden beantwoord

  Antwoord
 129. Rene - Rucphen

  Wij hebben gelukkig niet zo veel ervaring met uitvaarten, dus Lilian was zeer welkom.
  Wij hebben (5 personen) dit allemaal als positief ervaren.
  Als men spreekt van ontzorgen dan staat Lilian ver bovenaan.

  Antwoord
 130. Claudia - St. Willebrord

  Lilian is een hele lieve warme vrouw, met veel levenservaring en daarom kan ze dit werk zo goed doen.

  Antwoord
 131. Nicoile - Bergen op Zoom

  Onze ervaring is heel goed.
  Mijn moeder heeft al aangegeven als ze komt te overlijden, wat hopelijk nog heel lang duurt, Lilian ook voor haar uitvaart te willen. Als ze nog werkt.

  Antwoord
 132. M - Sprundel

  Ondanks ons verdriet zijn wij als nabestaande heel goed begeleid naar een waardig afscheid van de overledene. Er was heel goed persoonlijk contact, met veel medeleven voor ons als familie. De opbouw van de dienst was erg mooi.wij hebben Lilian ervaren als een zeer warm persoon.

  Antwoord
 133. Hans - Oosterhout

  Goede service, uitstekend behandeld

  Antwoord
 134. Thea - Breda

  Dat alles klopte. Mooie dienst. De steun die we ontvangen hebben van Lilian heeft ons goed gedaan.

  Antwoord
 135. Ria - Rijsbergen

  Ik heb een heel goed gevoel over
  de afscheid dienst. Heel goed gedaan.

  Antwoord
 136. Walter

  Mooi, persoonlijk, warm, uniek

  Antwoord
 137. Cor - Prinsenbeek

  Ik vind het fabuleus, dat je in staat bent met de informatie van een gesprek van twee uur zo’n bijzonder mooie en kloppende weergave van iemands leven te schrijven..

  Antwoord
 138. Riet

  Het voelde meteen zo vertrouwd! Meteen al toen je binnenstapte. Ik ga volgende week, of zodra ik weer de stad in wil gaan, je boek kopen. De tekst van de viering was al zo mooi geschreven. Dan kan het boek alleen maar mooier zijn.

  Antwoord
 139. Thea

  Ik wil je even bedanken voor alles.. Voor je goede begeleiding. Ik ben zo blij dat we jou hebben toegewezen gekregen. Straks krijg ik misschien de kans niet meer om je te bedanken

  Antwoord
 140. Annemie van de Camp - Tilburg

  Het afscheid was aangenaam. Dat klinkt misschien vreemd als je afscheid van je man neemt, maar het was goed! Geen poespas, ook geen trieste bedoening, maar mooi, warm en gewoon zoals hij was.
  We hebben het als heel fijn ervaren.

  Antwoord
 141. Anita - Roosendaal

  De warme en persoonlijke wijze waarop het afscheid van mijn vader vorm heeft gekregen heeft ons goed gedaan.

  Antwoord
 142. Fieneke - Bergen op Zoom

  Lilian is al 35 jaar een vriendin van mij, maar ik heb haar tijdens de verdrietige periode van het overlijden van mijn moeder leren kennen als een integere, professionele persoonlijkheid, die mij en mijn broer heeft begeleid bij het verzorgen van een zeer persoonlijke, warme afscheidsdienst van mijn moeder.
  Behalve dat ik zelf erg blij was met haar hulp, heb ik van alle kanten, familie, vrienden en collega’s die bij de dienst aanwezig waren alleen maar complimenten gehoord.

  Antwoord
 143. Catherine Sandvos - Steenbergen

  Nog heel hartelijk bedankt voor de prachtige afscheidsdienst. Wat ben je getalenteerd! We kijken terug op een prachtige dag, die we in geen enkel opzicht anders gehad zouden willen hebben. Grts.

  Antwoord
 144. Esther - Breda

  Heel erg tevreden. Zowel over de viering als de gehele organisatie door Lilian op de externe locatie ‘De Twee Gebroeders’ in Etten-Leur

  Antwoord
 145. Corrie

  Heel erg tevreden

  Antwoord
 146. Mieke Heeren - Sprundel

  Onderwerp: Referentie rouwdienstbegeleiding Lilian

  “Wij hebben een dienst laten begeleiden door Lilian Boudewijn, vanwege het overlijden van onze man, broer en oom.
  Als familie waren wij zeer onder de indruk van de persoonlijke benadering en de eigen inbreng van Lilian voor, tijdens en na de dienst. Naast het feit dat ze een bijzondere dienst in elkaar heeft gezet, was ze ook erg meelevend met de nabestaanden. Wij hebben dit niet alleen tijdens, maar ook na de dienst ervaren.
  Uit onze vele losse verhalen heeft Lilian een hele mooie levensloop samengevat, aangevuld met individuele rituelen, welke de dienst een eigen en vooral persoonlijk karakter gaf.
  Achteraf is de hele dienst uit eigen initiatief van Lilian in boekvorm aan ons als familie overhandigd. Dit was voor ons een waardevolle aanvulling op de begeleiding van Lilian.
  Kortom; wij waren erg tevreden over Lilian als (rouwdienst)begeleider, en zouden haar dan ook zeker aanbevelen. De betrokkenheid, individualiteit, creativiteit en eigen inbreng waren van grote waarde voor ons.”
  Nogmaals onze grote dank voor de onvergetelijke dienst.
  Met vriendelijke groet,
  Familie Heeren

  Antwoord
 147. Steffie - Hoeven

  We hebben het afscheid als mooi en warm ervaren. Ook hebben we vele positieve reacties ontvangen van de aanwezigen.

  Antwoord
 148. Astrid Busio - Breda

  Onze ervaring met Lilian is positief. Ze heeft onze gevoelens op een mooie manier verwoord. Het betrekken van beide overleden dochters van mijn oma, was een heel mooi idee van Lilian. Dit was voor ons zeer fijn. De uitvaart was zeer mooi verzorgd en is door ons als zeer prettig ervaren.

  Antwoord
 149. Frans Demmers - Bergen. op Zoom

  Na het overlijden van mijn echtgenote/onze moeder kwamen wij met Lilian in contact. Wij beseften terdege, dat het voor iemand die de overledene niet persoonlijk heeft gekend extra moeilijk is om een persoonlijke afscheidsviering samen te stellen. Na uitvoerig overleg met ons kregen we binnen 1 dag een uitgewerkt concept ter inzage. Wij konden ons volledig vinden in het voorstel van Lilian.Vervolgens werd een en ander bij het definitieve afscheid op een bijzonder warme en vooral duidelijke manier uitgevoerd. Lilian, Bedankt! Frans Demmers, Yvonne en Reinald, Susan en Ronald en de kleinkinderen.

  Antwoord
 150. A. Roelen Mathijssen - Breda

  Beste Lilian, je vroeg mij hoe wij de afscheidsviering van mijn partner hebben ervaren.
  Ik denk dat ik mede namens mijn kinderen en kleinkinderen, Ad zijn zoon en familie kan zeggen dat het afscheid heel warm en ontroerend is geweest. Precies zoals Ad het wilde hebben. Ook van te voren werd ik goed begeleid. Met dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.

  Antwoord
 151. Hans Geers - Breda

  Mooi en Persoonlijk. Veel steun en vertrouwen ondervonden in het persoonlijk gesprek voorafgaand aan de viering.

  Antwoord
 152. Prof dr. Anja Machielse - Roosendaal

  Voor Lilian. Met dank voor de mooie afscheidsdienst voor mijn moeder op 13 januari 2017. Mede namens mijn zussen

  Antwoord
 153. Chris van Endschot - Bavel

  Wij hebben de afscheidsviering als warm en fijn ervaren. De tekst is goed gekozen en de persoonlijkheid van mijn vader kwam goed tot zijn recht.

  Antwoord
 154. Wally Hakkens - Breda

  Ik vond de afscheidsviering helemaal top. De woorden, die wij niet konden vinden vond u en dat was een hele opluchting voor ons allemaal, zeker voor mij. Ik wil u nogmaals hartelijk danken voor alle mooie woorden en zinnen, zowel in het Nederlands als in het Engels, die de familie in Thailand als zeer positief hebben ervaren en waarvan ze ook helemaal onder de indruk waren. Nogmaals dank, namens ons allemaal. Groeten Wally Hakkens

  Antwoord
 155. Evelien - Breda

  Zowel ik als mijn drie meisjes hebben Lilian als zeer gemoedelijk, warm en betrokken ervaren, wart een grote steun was tijdens ons afscheid van papa. Fijne gesprekken vooraf, goede begeleiding van de kinderen wat er ging gebeuren en een mooie, kindvriendelijke & persoonlijke invulling van de ceremonie. Het afscheid is gegaan zoals het moest en zoals wij wilden. Erg bedankt!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.