101 Reacties

 1. Riet de Krom, Roosendaal

  De begeleiding van Lilian heb ik als heel erg fijn ervaren. Warm, meelevend, meedenkend. Ook heel prettig dat ze prima ideeën wist aan te dragen en met mooie voorstellen kwam. Alles kon, tot op het laatste moment en het voelde voor ons allen goed. Ook het nazorg gesprek vond ik fijn. Het afscheid van mijn partner was af! Ik kan haar zeker aanbevelen.

  Antwoord
 2. M. Hönig, Tilburg

  De grote betrokkenheid van Lilian stel ik enorm op prijs
  en daarnaast ook de warme wijze waarop ze, in de beperkte tijd die we hadden,
  haar schouders eronder heeft gezet om een mooi en waardig afscheid te verzorgen.
  Het was super!

  Antwoord
 3. Mardi Kamphuis, Aalst

  Lilian, jouw teksten komen uit het hart, vol van medeleven, een unieke gave. Ik had me niets beters kunnen wensen. Heel ongedwongen, ontspannen en toch vol medeleven. Precies, zoals we het graag wilden hebben. Bedankt Lilian

  Antwoord
 4. Priscilla Pijpers - Ravels, Belgie

  Het afscheid van mijn vader was mooi en waardig.
  Je hebt me op een rustige wijze geheel ontzorgd en daardoor de rust gegeven die ik nodig had.
  Het afscheid gaat me zeker helpen om verder te gaan. Ik zal je dan ook graag aanbevelen. Je doet je werk super, het is een gave.

  Antwoord
 5. Marie - Bergen op Zoom

  Het was voor ons geruststellend dat Lilian dezelfde avond al klaarstond en op medelevende wijze direct actie ondernam, omdat er in de beperkte tijd die er was nog heel wat moest gebeuren. Het afscheid was gewoon goed. Dat hoorden wij ook van de mensen die via livestream hebben meegekeken: Precies zoals ze was.

  Antwoord
 6. Ennely - Bergen op Zoom

  Het was goed zo!

  Antwoord
 7. Hannie - Roosendaal

  Een van de mooiste afscheidsvieringen die we hebben meegemaakt, zo luidden de complimenten, die ik achteraf van familie en vrienden kreeg. Ik kan er met een tevreden gevoel op terugkijken. Het was helemaal zoals wij het wilden en dat doet goed.

  Antwoord
 8. Rita - Bergen op Zoom

  Mijn familie en de overige gasten waren erg onder de indruk van het afscheid. Ook het boekje wat we erna kregen vonden we heel bijzonder. Er zijn hele delen van de tekst, die ik tijdens de afscheidsviering gemist heb en al diverse keren kunnen herlezen.

  Antwoord
 9. Adrie - Breda

  Het afscheid was mooi! Bizar om te zeggen dat het een mooie dag was, terwijl de reden waarom we bijeen waren helemaal niet mooi was.Een mooi en persoonlijk afscheid. Heb er veel complimenten over gekregen. Ik ben ook onder de indruk van de nazorg die is geleverd. Dank daarvoor.Dat doet me goed!

  Antwoord
 10. Marianne - Zevenbergen

  Ik heb het afscheid van Ton als heel fijn ervaren en vele reacties ook gekregen dat het zo persoonlijk en zo mooi was, door het afwisselende geheel van com binatie tekst, muziek en foto’s.

  Antwoord
 11. Rens - Teteringen

  Jullie waren er! Op het juiste moment aanwezig zonder opdringerig te zijn stuurde je door een uitstekende begeleiding naar de opbouw van een perfecte afscheidsviering in woord, muziek en beeld. De reacties op het afscheid waren enthousiast. Ze hebben mijn moeder, die geruime tijd in het buitenland heeft gewoond, door jouw verwoording nog beter leren kennen.

  Antwoord
 12. Debby

  Het afscheid was goed!. Mooie reacties van alle aanwezigen. Het blijft moeilijk, maar helpt ons in het verdergaan.

  Antwoord
 13. Pierre Dekkers

  Ver weg en heel dichtbij

  Qua familieband stond Lilian ver van ons vandaan, maar als het gaat om de zorg die zij besteed heeft aan het afscheid van de echtgenote van mijn vader, mijn moeder stond ze heel dichtbij.

  Ze luistert aandachtig naar wat je zegt, hoe je iets zegt en daarbij ook in welke context je iets zegt. Vertaalt dit op haar manier naar iets wat andere mensen die niet bij de voorbereiding zijn geweest doet zeggen “zij zegt precies dat over deze persoon zoals wij haar kennen”.

  Wij, mijn vader en ik zijn zeer dankbaar voor de manier waarop Lilian het afscheid heeft gemaakt tot een herinnering die blijvend is voor ons maar ook voor iedereen die mijn moeder heeft gekend.

  Antwoord
 14. Angelique - Zegge

  Jij was onze engel in die week. Je hebt ons compleet ontzorgd. Het is fijn om helemaal nergens over te hoeven denken op de momenten in je leven die zo moeilijk zijn.

  Antwoord
 15. Coby - Breda

  Lilian is een heel prettige persoonlijkheid waarbij je je verhaal kunt doen en samen met haar je wensen kunt verwezenlijken.
  Ze denkt mee, reikt ideeën aan en laat je in alle rust je eigen weg zoeken.
  Een hele fijne ervaring geweest. Ze heeft een luisterende maar ook ondersteunende rol gespeeld.

  Antwoord
 16. Miranda - Prinsenbeek

  Heel veel respect voor Lilian. Wat een fijn mens.

  Antwoord
 17. Peter, Marita - Etten-Leur

  Lilian heeft zo goed voor ons gezorgd we hebben een prachtig afscheid gehad. Het was prachtig!

  Antwoord
 18. Heidi - Bergen op Zoom

  Een prettige, ontzorgende en bijzondere ervaring.
  Fijn dat de regie gevoerd werd in goed overleg maar ook dat er een juiste feeling was voor behoefte. Warm!

  Antwoord
 19. Jeannet - Breda

  Lieve Lilian
  Het lukt mij niet om via jou formulier je een beoordeling te geven. Maar dan doe ik het op deze manier. Je verdient 10 sterren en ik ben zeer tevreden over hoe je alles gedaan hebt.Het was perfect geregeld bij Monuta.De dienst was erg mooi alles goed geregeldVol overgave en aandacht heb je het gedaan.

  Respect voor jou en je vakmanschap en bovendien ben je een heel aardig persoon om in een moeilijke periode steun van te krijgen.Heeft me heel goed gedaan Heel veel lof voor jou en Monuta.

  Lieve groet Jeannet

  Antwoord
 20. de heer Tetteroo - Zevenbergen

  Uitstekend

  Antwoord
 21. Mevrouw - Zevenbergen

  Zeer rustige vrouw die haar vak erg goed verstaat

  Antwoord
 22. Marcel Landa - Oisterwijk

  Goede en nette voordracht. Meegaand in de familie om alle nodige punten voor te leggen en te verzorgen. En wat mogelijk is voor, tijdens en na crematie. Daarnaast een goed oplossend vermogen. Waar direct actie uit komt. En dit met de familie bespreekt. De gehele crematie is en was prima verzorgt. Na zorg is ook een sterk punt. Om de familie te onder steunen.
  Prima, meedenkend, adviserend. En oplossend vermogen.

  Met andere woorden.
  Top.

  Met vriendelijke groet.
  Marcel landa

  Antwoord
 23. Jeanine - Bergen op Zoom

  Ik ben heel tevreden over de wijze waarop Lilian de crematie van mijn moeder begeleid heeft. Voor de crematie heeft ze veel tijd besteed aan de ideeën en wensen van de familie. De crematie zelf heeft ze met grote betrokkenheid geleid.

  Antwoord
 24. Frans - Bergen op Zoom

  We hebben ervaren dat Lilian empathie toont en zeer betrokken is bij de begeleiding van het rouwproces. Ze weet op een geduldige wijze juist in te spelen op de emoties van de verschillende individuen en kan geduldig luisteren, terwijl ze het proces in de gaten houdt. Daar waar nodig of wenselijk nam Lilian taken van familieleden over.
  De ceremonie bij het afscheid was mooi en waardig. De aanwezige (achter)kleinkinderen werden op speelse wijze betrokken en maakten deel uit van het gekozen thema: de zee.Lilian gaf een welkome betekenis en invulling aan een moeilijke periode, samen met de familie, waardevol!

  Antwoord
 25. Jolanda Cloots - Ossendrecht

  Mooie dienst. Alles super mooi geregeld.

  Antwoord
 26. Mw Roefs

  Er werd goed naar ons verhaal geluisterd. De juiste vragen werden gesteld. Mevrouw Boudewijn had een warme belangstelling en heeft een treffende en warme toespraak gehouden. Mevrouw Boudewijn heeft een groot empathisch vermogen.

  Antwoord
 27. Martijn - Roosendaal

  Perfect! Zeker aan te bevelen!

  Antwoord
 28. Patrick - St. Willebrord

  Perfect!

  Antwoord
 29. Margareth - Roosendaal

  Lilian is een ontzettend lieve vrouw ze neemt alle tijd voor je en heeft ons echt door deze vervelende periode heengesleept.

  Antwoord
 30. Juliette

  Ze heeft het precies zo gedaan als wij wilden … en zelfs meer . Het was een mooi afscheid .

  Antwoord
 31. Ricardo St. Willebrord

  Ze heeft de uitvaart van oma tot in de puntjes verzorgd, hierdoor is het een mooi afscheid geweest.

  Antwoord
 32. Andrez - Prinsenbeek

  Het was prettig om met Lilian te werken. Zeker haar oprechte betrokkenheid wordt gewaardeerd.

  Antwoord
 33. Cor - Prinsenbeek

  “Deze dame weet naar goede gesprekken op haar manier een uitvaart zeer discreet en innemend tot een geweldige uitvaart te maken. Voor ons de tweede keer. Ze is voor mij echt een topper en kan ze iedereen aanbevelen.”

  Antwoord
 34. Francien

  Lilian is toevallig een oud collega van mij geweest en dit heeft ze zeer goed gedaan dat was heel erg fijn.

  Antwoord
 35. Lisette - Prinsenbeek

  Goede service. goed behandeld.

  Antwoord
 36. John - Bergen op Zoom

  Wat een moordvrouw, een 10 is eigenlijk te weinig. Wat doet ze haar best en wat een luisterend oor. Er ontgaat haar echt niets ze heeft maar een half woord nodig en maakt daar een mooi kloppend verhaal van. Lilian ga zo door dank jewel voor de goede begeleiding en het prachtige verhaal. Groet van de hele familie.

  Antwoord
 37. Ad - Bergen op Zoom

  Begeleiding uitstekend. Leeft zich uitstekend in, voelt de situatie perfect aan.

  Antwoord
 38. Domien - Etten-Leur

  Goede service. Goed behandeld

  Antwoord
 39. Maureen - Hoogerheide

  Lilian heeft ons op een hele fijne manier geholpen en begeleid in een hele moeilijke tijd. Het was heel fijn om dit samen met Lilian te kunnen doen.

  Antwoord
 40. Benny - Roosendaal

  Lilian Boudewijn-Slaats heeft de crematiebijeenkomst van de overledene, mijn zus Melo Petitjean, uitstekend geleid, op een hele bijzondere wijze. Graag willen we Lilian hiervoor nogmaals bedanken.

  Antwoord
 41. Anoniem

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 42. Riet-Roosendaal

  Wij zijn zeer tevreden over Lilian. Prettige samenwerking. Alles goed geregeld. Zeer betrokken.

  Antwoord
 43. Ans - 's Gravenpolder

  Lilian is zeer deskundig in het schrijven van het levensverhaal.
  Een zeer betrokken vrouw,die meeleeft met de hele familie.

  Antwoord
 44. Miranda - Bergen op Zoom

  Goede service, goed behandeld

  Antwoord
 45. Martien - Bosschenhoofd

  Perfect. Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 46. Toine - Roosendaal

  Luistert naar wensen klant
  Bereid er net zo veel tijd in te steken als nodig met doel mooie dienst te verzorgen waardoor waardevolle herinnering gemaakt wordt.

  Antwoord
 47. Rodrigus - Kloosterzande

  Gewoon goed geregeld en uitgevoerd. Echt top!

  Antwoord
 48. Carolina

  De begeleiding en het beschrijven van haar leven na het overlijden van mijn oudste dochter Nicolette Verhoeven bracht mij naar een positief begin van de verwerking…………..

  Antwoord
 49. Frie - Halsteren

  Goede service, goed behandeld.

  Antwoord
 50. San - Goirle

  Brengt goed over wat je wilt zeggen, is zeer betrokken en kan alles goed verwoorden

  Antwoord
 51. Bjorn - Alphen

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 52. Arjenne - Etten-Leur

  Lilian is een hele fijne en warme persoonlijkheid om zeker in ons geval dan voor een crematie te hebben om je de dagen te begeleiden.
  Ze biedt een luisterend oor waar nodig en geeft je zonodig het juiste advies .
  Ook de dienst was heel mooi in elkaar gezet en kijken wij met een goed gevoel op terug.

  Antwoord
 53. Jeffrey - Oisterwijk

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 54. Kees - St Willebrord

  Goede service, prima behandeld.

  Antwoord
 55. Els - Hoogerheide

  Lilian is een warme betrokken vrouw. Ze neemt de tijd voor alle nabestaanden. Alles in goed overleg en draagt waar nodig oplossingen aan.
  Dankzij haar hebben wij onze moeder een prachtige uitvaart kunnen geven.

  Antwoord
 56. Maria - Hoogerheide

  Zeer betrokken. Luisterend oor. Prettig in omgang. Waardige uitvaart.

  Antwoord
 57. Lina - Ossendrecht

  Lilian is een warme betrokken vrouw. Ze neemt de tijd voor alle nabestaanden. Alles in goed overleg en draagt waar nodig oplossingen aan.
  Dankzij haar hebben wij onze moeder een prachtige uitvaart kunnen geven.

  Antwoord
 58. Elly - Zevenbergen

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 59. Wim - Etten-Leur

  Lilian is een persoon die goed aanvoelt wat de betrokken mensen doormaken. Na enige tijd krijg je bij haar een vertrouwd en rustgevend gevoel.

  Antwoord
 60. Petra - St Willebrord

  Wij (Petra en kinderen) hebben veel steun gehad van Lilian en dat gaf rust. Het afscheid in het crematorium was heel mooi. Wij hebben heel veel reacties gehad over de afscheidsdienst. Mensen waren allemaal onder de indruk. De woorden, de muziek en foto’s …… Het is een dierbare herinnering aan mijn maatje, papa en opa.

  Antwoord
 61. Yvonne - Roosendaal

  Zeer empatische vrouw, zorgvuldig, luisterend oor, geeft houvast, zeer gedreven, denkt, luistert en loopt mee in rouwproces. Perfect!

  Antwoord
 62. Nancy - Tilburg

  Goede service, zeer tevreden.

  Antwoord
 63. anoniem

  Wij hebben heel goede ervaringen en de communicatie en de persoonlijke betrokkenheid van Lilian Boudewijn heeft ons echt goed gedaan. Perfect!

  Antwoord
 64. Martijn - Breda

  Wij hebben heel goede ervaringen en de communicatie en de persoonlijke betrokkenheid gehad met Lilian Boudewijn heeft ons echt goed gedaan. Perfect!

  Antwoord
 65. Corné - Rijen

  Perfect! Zeker aan te bevelen.

  Antwoord
 66. Esther - Breda

  Lilian heeft ons warm en deskundig bijgestaan rondom het plotseling overlijden van mijn echtgenoot. Haar warmte en levenservaring hebben ons mede door de moeilijke periode rondom het overlijden en de uitvaart geholpen.

  Antwoord
 67. Fam - Sprundel

  Als heel prettig ervaren. Een 10!

  Antwoord
 68. Judith - Rijsbergen

  Ik heb Lilian leren kennen als een zeer betrokken en professionele ritueelbegeleider.
  De uitvaart was heel persoonlijk, mooi en goed verzorgt. Ik kijk er met een goed gevoel op terug.

  Antwoord
 69. Steffie - Zevenbergen

  Goede service, goed behandeld – 9-

  Antwoord
 70. Ruud - Rijsbergen

  voldoende – een redelijke ervaring

  Antwoord
 71. Anita - Roosendaal

  Wii hebben Lilian als een fijn oprecht en liefdevol persoon mogen ervaren.
  Samen hebben wij de viering tot iets moois mogen maken. Dit kunnen we mee nemen voor de toekomst.

  Antwoord
 72. Danielle - Bergen op Zoom

  Ze heeft ons zeer goed geholpen en was zeer betrokken met ons en heeft zeker alles goed verzorgt en in overleg gedaan wij zijn haar zeer dankbaar

  Antwoord
 73. Elly - Breda

  We hebben ervaren dat Lilian het graag goed wil doen en dat hebben we gewaardeerd. We hebben iets te weinig ervaren dat er echt goed geluisterd werd naar wat de overledene(in ons geval mijn moeder) voor mens was en wat er daarom in onze ogen het beste bij haar paste. Ook voelden we niet echt aansluiting bij ons als dochters.

  Antwoord
 74. Annie - Breda

  Warme begeleiding, geen moeten maar goed advies en geduld. Kon allerlei vragen stellen die duidelijk werden beantwoord

  Antwoord
 75. Rene - Rucphen

  Wij hebben gelukkig niet zo veel ervaring met uitvaarten, dus Lilian was zeer welkom.
  Wij hebben (5 personen) dit allemaal als positief ervaren.
  Als men spreekt van ontzorgen dan staat Lilian ver bovenaan.

  Antwoord
 76. Claudia - St. Willebrord

  Lilian is een hele lieve warme vrouw, met veel levenservaring en daarom kan ze dit werk zo goed doen.

  Antwoord
 77. Nicoile - Bergen op Zoom

  Onze ervaring is heel goed.
  Mijn moeder heeft al aangegeven als ze komt te overlijden, wat hopelijk nog heel lang duurt, Lilian ook voor haar uitvaart te willen. Als ze nog werkt.

  Antwoord
 78. M - Sprundel

  Ondanks ons verdriet zijn wij als nabestaande heel goed begeleid naar een waardig afscheid van de overledene. Er was heel goed persoonlijk contact, met veel medeleven voor ons als familie. De opbouw van de dienst was erg mooi.wij hebben Lilian ervaren als een zeer warm persoon.

  Antwoord
 79. Hans - Oosterhout

  Goede service, uitstekend behandeld

  Antwoord
 80. Thea - Breda

  Dat alles klopte. Mooie dienst. De steun die we ontvangen hebben van Lilian heeft ons goed gedaan.

  Antwoord
 81. Ria - Rijsbergen

  Ik heb een heel goed gevoel over
  de afscheid dienst. Heel goed gedaan.

  Antwoord
 82. Walter

  Mooi, persoonlijk, warm, uniek

  Antwoord
 83. Cor - Prinsenbeek

  Ik vind het fabuleus, dat je in staat bent met de informatie van een gesprek van twee uur zo’n bijzonder mooie en kloppende weergave van iemands leven te schrijven..

  Antwoord
 84. Riet

  Het voelde meteen zo vertrouwd! Meteen al toen je binnenstapte. Ik ga volgende week, of zodra ik weer de stad in wil gaan, je boek kopen. De tekst van de viering was al zo mooi geschreven. Dan kan het boek alleen maar mooier zijn.

  Antwoord
 85. Thea

  Ik wil je even bedanken voor alles.. Voor je goede begeleiding. Ik ben zo blij dat we jou hebben toegewezen gekregen. Straks krijg ik misschien de kans niet meer om je te bedanken

  Antwoord
 86. Annemie van de Camp - Tilburg

  Het afscheid was aangenaam. Dat klinkt misschien vreemd als je afscheid van je man neemt, maar het was goed! Geen poespas, ook geen trieste bedoening, maar mooi, warm en gewoon zoals hij was.
  We hebben het als heel fijn ervaren.

  Antwoord
 87. Anita - Roosendaal

  De warme en persoonlijke wijze waarop het afscheid van mijn vader vorm heeft gekregen heeft ons goed gedaan.

  Antwoord
 88. Fieneke - Bergen op Zoom

  Lilian is al 35 jaar een vriendin van mij, maar ik heb haar tijdens de verdrietige periode van het overlijden van mijn moeder leren kennen als een integere, professionele persoonlijkheid, die mij en mijn broer heeft begeleid bij het verzorgen van een zeer persoonlijke, warme afscheidsdienst van mijn moeder.
  Behalve dat ik zelf erg blij was met haar hulp, heb ik van alle kanten, familie, vrienden en collega’s die bij de dienst aanwezig waren alleen maar complimenten gehoord.

  Antwoord
 89. Catherine Sandvos - Steenbergen

  Nog heel hartelijk bedankt voor de prachtige afscheidsdienst. Wat ben je getalenteerd! We kijken terug op een prachtige dag, die we in geen enkel opzicht anders gehad zouden willen hebben. Grts.

  Antwoord
 90. Esther - Breda

  Heel erg tevreden. Zowel over de viering als de gehele organisatie door Lilian op de externe locatie ‘De Twee Gebroeders’ in Etten-Leur

  Antwoord
 91. Corrie

  Heel erg tevreden

  Antwoord
 92. Mieke Heeren - Sprundel

  Onderwerp: Referentie rouwdienstbegeleiding Lilian

  “Wij hebben een dienst laten begeleiden door Lilian Boudewijn, vanwege het overlijden van onze man, broer en oom.
  Als familie waren wij zeer onder de indruk van de persoonlijke benadering en de eigen inbreng van Lilian voor, tijdens en na de dienst. Naast het feit dat ze een bijzondere dienst in elkaar heeft gezet, was ze ook erg meelevend met de nabestaanden. Wij hebben dit niet alleen tijdens, maar ook na de dienst ervaren.
  Uit onze vele losse verhalen heeft Lilian een hele mooie levensloop samengevat, aangevuld met individuele rituelen, welke de dienst een eigen en vooral persoonlijk karakter gaf.
  Achteraf is de hele dienst uit eigen initiatief van Lilian in boekvorm aan ons als familie overhandigd. Dit was voor ons een waardevolle aanvulling op de begeleiding van Lilian.
  Kortom; wij waren erg tevreden over Lilian als (rouwdienst)begeleider, en zouden haar dan ook zeker aanbevelen. De betrokkenheid, individualiteit, creativiteit en eigen inbreng waren van grote waarde voor ons.”
  Nogmaals onze grote dank voor de onvergetelijke dienst.
  Met vriendelijke groet,
  Familie Heeren

  Antwoord
 93. Steffie - Hoeven

  We hebben het afscheid als mooi en warm ervaren. Ook hebben we vele positieve reacties ontvangen van de aanwezigen.

  Antwoord
 94. Astrid Busio - Breda

  Onze ervaring met Lilian is positief. Ze heeft onze gevoelens op een mooie manier verwoord. Het betrekken van beide overleden dochters van mijn oma, was een heel mooi idee van Lilian. Dit was voor ons zeer fijn. De uitvaart was zeer mooi verzorgd en is door ons als zeer prettig ervaren.

  Antwoord
 95. Frans Demmers - Bergen. op Zoom

  Na het overlijden van mijn echtgenote/onze moeder kwamen wij met Lilian in contact. Wij beseften terdege, dat het voor iemand die de overledene niet persoonlijk heeft gekend extra moeilijk is om een persoonlijke afscheidsviering samen te stellen. Na uitvoerig overleg met ons kregen we binnen 1 dag een uitgewerkt concept ter inzage. Wij konden ons volledig vinden in het voorstel van Lilian.Vervolgens werd een en ander bij het definitieve afscheid op een bijzonder warme en vooral duidelijke manier uitgevoerd. Lilian, Bedankt! Frans Demmers, Yvonne en Reinald, Susan en Ronald en de kleinkinderen.

  Antwoord
 96. A. Roelen Mathijssen - Breda

  Beste Lilian, je vroeg mij hoe wij de afscheidsviering van mijn partner hebben ervaren.
  Ik denk dat ik mede namens mijn kinderen en kleinkinderen, Ad zijn zoon en familie kan zeggen dat het afscheid heel warm en ontroerend is geweest. Precies zoals Ad het wilde hebben. Ook van te voren werd ik goed begeleid. Met dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan.

  Antwoord
 97. Hans Geers - Breda

  Mooi en Persoonlijk. Veel steun en vertrouwen ondervonden in het persoonlijk gesprek voorafgaand aan de viering.

  Antwoord
 98. Prof dr. Anja Machielse - Roosendaal

  Voor Lilian. Met dank voor de mooie afscheidsdienst voor mijn moeder op 13 januari 2017. Mede namens mijn zussen

  Antwoord
 99. Chris van Endschot - Bavel

  Wij hebben de afscheidsviering als warm en fijn ervaren. De tekst is goed gekozen en de persoonlijkheid van mijn vader kwam goed tot zijn recht.

  Antwoord
 100. Wally Hakkens - Breda

  Ik vond de afscheidsviering helemaal top. De woorden, die wij niet konden vinden vond u en dat was een hele opluchting voor ons allemaal, zeker voor mij. Ik wil u nogmaals hartelijk danken voor alle mooie woorden en zinnen, zowel in het Nederlands als in het Engels, die de familie in Thailand als zeer positief hebben ervaren en waarvan ze ook helemaal onder de indruk waren. Nogmaals dank, namens ons allemaal. Groeten Wally Hakkens

  Antwoord
 101. Evelien - Breda

  Zowel ik als mijn drie meisjes hebben Lilian als zeer gemoedelijk, warm en betrokken ervaren, wart een grote steun was tijdens ons afscheid van papa. Fijne gesprekken vooraf, goede begeleiding van de kinderen wat er ging gebeuren en een mooie, kindvriendelijke & persoonlijke invulling van de ceremonie. Het afscheid is gegaan zoals het moest en zoals wij wilden. Erg bedankt!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.