Op zondagmiddag 24 september zal in de binnenstad van Bergen op Zoom de achtste editie van de Cultuur-Carrousel plaatsvinden. Dit evenement, georganiseerd door de Lionsclub Bergen op Zoom, biedt een podium aan lokale musici, artiesten en groepen die verbonden zijn met de stad. De opbrengst van het evenement gaat naar verschillende goede doelen. Dit jaar brengt de Cultuur-Carrousel enkele nieuwe elementen en locaties, waaronder de synagoge aan de Koevoetstraat.

Het programma van de Cultuur-Carrousel biedt een diverse en uitgebreide variƫteit aan culturele uitingen, variƫrend van klassieke muziek, luistermuziek, jazz tot dans. Opvallend is dat voor het eerst de synagoge als locatie wordt gebruikt. Deze intieme setting is bewust gekozen voor specifieke luistermuziek, waarbij het publiek tijdens de pauzes de ruimte heeft om ongestoord van de optredens te genieten.

Hier brengt Olaf Heijnen samen met Annejo de Keijzer op viool gevoelige liedjes ten gehore, waaronder twee Nederlandstalige nummers met teksten van Lilian Boudewijn-Slaats, op muziek gezet door Olaf zelf. Ook Annejo de Keijzer zal samen met Eugene den Hoedt op gitaar een optreden verzorgen, beide bekende namen in de muziekwereld.

Lees meer in de bode, BN-De Stem of op de website van de cultuur-carrousel.