Over Lilian

 

Mijn naam is Lilian Boudewijn – Slaats en ik woon met partner Huub, in Bergen op Zoom. Op 18-jarige leeftijd verlies ik mijn vader. In 1985 wordt dochter Daniëlle geboren, in 1987 zoon Hans.

In juli 2006, Daniëlle is dan 20 jaar oud, wordt bij haar acute leukemie geconstateerd. Ondanks een zeer intensieve behandeling van 19 maanden overlijdt Daniëlle in februari 2008 op 22 jarige leeftijd. Ik stort me op mijn werk en in 2013 loop ik uiteindelijk vast in het verwerkingsproces. Dan begin ik mijn gedachten en e-mails, dagboekfragmenten en gedichten van Daniëlle op papier te zetten wat resulteert in het boek “Hier heb ik helemaal geen tijd voor”. Een tweede druk is inmiddels uitgegeven.

Gedurende mijn leven werd ik geconfronteerd met diverse vormen van verlies. Van mijzelf en mensen om mij heen. Verlies van geliefden, van gezondheid, van liefdes- of familierelaties, van werk.

Steeds duidelijker werd het dat ik met deze levenservaringen en mijn talent te kunnen luisteren en schrijven, iets kan en wil betekenen voor anderen. Door vorm en inhoud te geven aan belangrijke transitiemomenten in het leven. En door professionele begeleiding. Ik zie dit als een persoonlijke missie. Vanuit een diepe verbondenheid met de mensen om mij heen en met al wat leeft.

Ik leef vanuit de universele waarden: Geluk, liefde, vrede, vrijheid, respect, rechtvaardigheid, gelijkheid en eeuwenoude spirituele en humane waarden. 

 

Kwetsbaarheid begint met moed.

Moed om er te zijn en jezelf te laten zien.

Brené Brown

Begeleiding en coaching

Inmiddels heb ik me, na enkele honderden families te hebben begeleid met het vormgeven en voorgaan van de afscheidsviering van hun geliefde, volledig toegelegd op de begeleiding van mensen bij wie het leven door welke oorzaak dan ook stagneerde. Om samen te werken naar een gezonde situatie, waarbij hun energie weer stroomt.

Daarnaast werk ik als coach samen met mijn cliënt aan het ontdekken van de eigen mogelijkheden en talenten. De focus ligt hierbij op authenticiteit en zingeving. Van A naar Beter. Van een wirwar aan gevoelens naar nieuw perspectief. Naar een betere toekomst. Dit doe ik vanuit een basis van gedegen opleidingen op het gebied van coaching en transitie. Daarnaast werk ik vanuit diverse samenwerkingsverbanden.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik al velen kunnen helpen, vanuit veiligheid en vertrouwen. Dit zijn immers cruciale elementen voor een coachee om zich op zijn of haar gemak te kunnen voelen.

Professionele en erkende dienstverlening

Register Ritueelbegeleider

Professioneel begeleiden  bij verlies 1 & 2
Secure Base Coachen

Lid community Verbinding in Verlies

Dementie- vriendelijke Ritueelbegeleider

Lid Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders

Academie voor Opstellingen