Over Lilian

Mijn naam is Lilian Boudewijn – Slaats en ik woon met partner Huub, in Bergen op Zoom. Op 18-jarige leeftijd verlies ik mijn vader. In 1985 wordt dochter Daniëlle geboren, in 1987 zoon Hans.

In juli 2006, Daniëlle is dan 20 jaar oud, wordt bij haar acute leukemie geconstateerd. Ondanks een zeer intensieve behandeling van 19 maanden overlijdt Daniëlle in februari 2008 op 22-jarige leeftijd. Ik stort me op mijn werk en in 2013 loop ik uiteindelijk vast in het verwerkingsproces. Dan begin ik mijn gedachten en e-mails, dagboekfragmenten en gedichten van Daniëlle op papier te zetten wat resulteert in het boek “Hier heb ik helemaal geen tijd voor”. Een tweede druk is inmiddels uitgegeven.

Gedurende mijn leven werd ik geconfronteerd met diverse vormen van verlies. Van mijzelf en mensen om mij heen. Verlies van geliefden, van gezondheid, van liefdes- of familierelaties, van werk.

Steeds duidelijker werd het dat ik met mijn levenservaringen en mijn talent te kunnen luisteren en schrijven, iets kan en wil betekenen voor anderen. Door vorm en inhoud te geven aan belangrijke transitiemomenten in het leven en door professionele coaching. Ik zie dit als een persoonlijke missie. Vanuit een diepe verbondenheid met de mensen om mij heen en met al wat leeft.

Kwetsbaarheid begint met moed.

Moed om er te zijn en jezelf te laten zien.

Brené Brown

Begeleiding en coaching

Inmiddels heb ik me, na enkele honderden families te hebben begeleid met het vormgeven en voorgaan van de afscheidsviering van hun geliefde, volledig toegelegd op coaching van mensen bij wie het leven door welke oorzaak dan ook stagneerde. Om samen met hen te werken naar een gezonde situatie, waarbij hun energie weer stroomt.

Daarnaast werk ik samen met mijn cliënt aan het ontdekken van de eigen mogelijkheden en talenten. De focus ligt hierbij op authenticiteit en zingeving. Van A naar Beter. Van een wirwar aan gevoelens naar nieuw perspectief. Naar een betere toekomst. Dit doe ik vanuit een basis van gedegen opleidingen. Daarnaast werk ik vanuit diverse samenwerkingsverbanden.

Gedurende de afgelopen jaren heb ik als Secure base coach velen kunnen helpen, vanuit veiligheid en vertrouwen. Cruciale elementen voor een coachee om zich op zijn of haar gemak te kunnen voelen.

Professionele en erkende dienstverlening

Professioneel begeleiden  bij verlies 1 & 2
Secure Base Coachen

Lid community Verbinding in Verlies

Dementie- vriendelijke Ritueelbegeleider

Lid Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders

Academie voor Opstellingen

Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website, accepteer je het gebruik van cookies.