Wereldlichtjesdag 2022

Op Wereldlichtjesdag, zondag 11 december a.s. worden er overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat er in 24 uur een golf van licht over de hele wereld.

In Bergen op Zoom wordt ook dit jaar weer een bijeenkomst in dit kader georganiseerd, voor de 17de keer alweer.

U bent van harte welkom om stil te staan bij het kind dat u mist, omdat het door welke oorzaak dan ook is overleden. Of het nu om uw stil geboren baby of uw volwassen kind gaat, of u nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend bent en of u het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist.

Samen beleven maakt immers sterker.

De bijeenkomst vindt plaats in het Cultuurgebouw van
RSG ’t Rijks
Burg Stulemeijerlaan 24,
4611EG Bergen op Zoom

In de omgeving is voldoende parkeerruimte.

Vanaf 18:00 uur zijn de bezoekers van harte welkom in het cultuurgebouw voor een kopje koffie en is er gelegenheid voor gesprek, waarna we omstreeks 18:30 uur naar de theaterzaal gaan voor de bijeenkomst. Na afloop is er wederom ruimte voor gesprek met de andere ouders, aanwezigen en met ons bij een kopje koffie.’

Als u aan de bijeenkomst wil deelnemen, vragen wij u zich vóór 4 december as aan te melden met opgave van de naam van het overleden kind en het aantal aanwezige personen

én

indien nog niet aanwezig, digitaal een foto van uw kind te sturen naar WereldlichtjesdagZWBrabant@gmail.com. Tevens vragen wij u een fysieke foto van uw overleden kind mee te brengen. De foto’s krijgen een centrale plaats tijdens de herdenkingsbijeenkomst.

Wij hopen u op 11 december aanstaande te mogen verwelkomen. We zien ernaar uit!

Lilian Boudewijn-Slaats.
Secure base coach, Register Ritueelbegeleider

Marijn Staps,
Fieneke Almekinders,
Martien van Leeuwen,
Huub Boudewijn