Op Wereldlichtjesdag worden er, zoals velen van u al weten, overal ter wereld kaarsjes aangestoken voor overleden kinderen. Zo gaat er in 24 uur een golf van licht over de hele wereld.

We doen dat ook weer in Bergen op Zoom, op zondag 12 december 2021, in samenwerking met en ondersteuning van crematorium Zoomstede.
 
U bent van harte welkom om stil te staan bij het kind dat u mist. Of het nu om een pasgeboren baby of jouw volwassen kind gaat. Of je nu vader, moeder, broer, zus, opa, oma, oom, tante, leerkracht of gewoon een lieve vriend bent. En of je het kind pas heel kort of al tientallen jaren mist.

De bijeenkomst vindt plaats op

RSG ’t Rijks
Burg Stulemeijerlaan 24,
4611EG Bergen op Zoom

In de omgeving is voldoende parkeerruimte.

Vanaf 14:30 uur zijn de bezoekers in het cultuurgebouw van RSG ’t Rijks voor een kopje koffie en is er gelegenheid voor gesprek, waarna we omstreeks 15:00 uur naar de theaterzaal gaan voor de bijeenkomst. Na afloop is er wederom ruimte voor gesprek met een kopje koffie.

Als u aan de bijeenkomst Wereldlichtjesdag wil deelnemen, vragen wij u zich vóór
4 december as aan te melden met opgave van de naam van het overleden kind en het aantal aanwezige personen 

én

indien nog niet aanwezig, digitaal een foto van uw kind te sturen naar  WereldlichtjesdagZWBrabant@gmail.com.

Tevens vragen wij u een fysieke foto van uw overleden kind mee te brengen. De foto’s krijgen een centrale plaats tijdens de herdenkingsbijeenkomst.

 

 

Corona check

Voor deelname aan dit evenement werken wij met de Corona Check app. Hierin kunt u uw actuele vaccinatie-, herstel- of testbewijs uploaden. Wij vragen u deze – of een print van dit bewijs – te tonen bij binnenkomst. Ook kunt u ervoor kiezen om ter plaatse een zelftest te doen. Wilt u hiervan gebruikmaken, geef dit dan a.u.b. aan bij uw aanmelding. 

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende maatregelen volgens richtlijnen van het RIVM.

Die voorschriften luiden momenteel, ten behoeve van onze veiligheid, dat naast hierboven genoemde maatregelen, het dragen van een mondkapje en het houden van 1,5 meter afstand ten opzichte van elkaar verplicht is op de momenten dat u in beweging bent.

Wij hopen u op 12 december aanstaande te mogen verwelkomen.

We zien ernaar uit!

Lilian Boudewijn-Slaats – Coach Rouw en Verlies, Ritueelbegeleider
Gea Korpel-Beskers – kunstenaar

Met medewerking van:
Martien van Leeuwen,
Marijn Staps,
Fieneke Almekinders,
Brigit Bogers,
Huub Boudewijn,
Puk Elzakkers,
Nienke Consemulder, leerlingen RSG ‘t Rijks